They don't know about us, chapter twelve

Previously on They don't know about us:
"Jessy! Zayn is here!" ropade min mamma från nedervåningen. Jag tog några sprut med parfymen på mig, och andades djupt in, innan jag klev ut från mitt rum och gick mot ytterdörren. När mamma såg mig gick hon därifrån. Zayn kollade åt mitt håll och hans mörka ögon sken upp.
"Heey." sa han.
"Hi." svarade jag blygt. 
Jag tog min skinnjacka och drog på mig mina slitna converse.
"Shall we?" frågade han och tryckte ner handtaget. Jag nickade.
"Bye mom." ropade jag innan dörren smälldes igen.

 
Jag granskade honom där han satt i förarsätet med ett hårt grepp runt ratten. Det hade börjat mörkna ute, himlen var nästan röd. 
"What are we going to do?" frågade jag nyfiket. Han kollade på mig för en sekund med ett leénde innan han vände sin blick mot vägen igen.
"We're going to watch a movie." svarade han efter en stund.
Bio skulle bli perfekt. Åtminstone mer bekvämt än att sitta vid ett bord och äta, och inte ha någon aning om vad man skulle prata om. Zayn körde in i ett stort parkeringshus och parkerade. Jag klev ur bilen och lukten från alla avgaser slog emot min näsa. Han låste bilen och gick sedan fram till mig.
"Let's go then." sa han och vi började gå.
 
Kön till kassan vid bion var till vår, eller iallafall min, stora lycka ganska kort. 
"Hi guys! What can I get for you?" tjejen i kassan log brett emot oss.
"Two tickets to Dark Skies, and I'd like a diet coke." sa Zayn.
"Yes, was that all?" frågade tjejen och började knappa in något på kassapparaten.
Zayn kollade frågandes på mig.
"A diet coke for me aswell." tillade jag. Tjejen i kassan log och ställde fram våra drickor. Jag tog drickorna och backade undan för att inte stå i vägen. Zayn betalade och tog emot biljetterna och kom sedan till mig. Vi började gå mot salongen, filmen skulle börja klockan nio, och den var nu tjugo i. När vi nått salongen stannade jag.
"Which seats do we have?" frågade jag och log lätt.
"78 and 79." han la sin hand över min svank medans vi började gå mot våra säten. 
"Here it is!" sa jag och pekade. Vi satte oss ner och konstaterade att det var en kvart kvar innan filmen skulle börja. Det var inte så många i salongen, det var tre andra grupper med människor och sen två par. Salongen var stor, så det var många lediga platser kvar. Filmen hade säkerligen gått på bio i några veckor, med tanke på hur lite folk det var.
"What was the movie?" frågade jag.
"Dark Skies." svarade han med ett flin.
"Horror?"
"Yes."
"I hate you." muttrade jag, men kunde inte låta bli att släppa fram ett flin. Zayn skrattade och tog sen en klunk av sin dricka. 
Det blev mörkt i salongen, och bioreklamen började rulla igång. Efter tio väldigt långa minuter startade äntligen filmen.
 
"Iiih" pep jag till och blundade hårt. Om det var någonting som skrämde mig var det skräckfilmer. Jag öppnade ögonen igen, och märkte att det läskiga var över.
"Are you afraid?" skrattade Zayn tyst fram. Jag gav honom en hård blick.
"What does it looks like?" svarade jag med ett försök till ett argt tonläge.
"Aaaaw, poor Jessy. Come here." flinade han och la sin arm runt mina axlar, och drog mig sedan mot honom. Mitt huvud hamnade automatiskt på hans axel.
"Better, huh?" sa han tyst. Jag svarade inte, utan fortsatte fokusera på filmen. 
 
Det ljusnade i salongen och vi reste oss upp, med Zayns arm fortfarande runt mina axlar. Vi slängde drickorna på vägen ut, och trots att det vart varmt under dagen så slog kylan emot mig. Antagligen för att jag suttit inne i en varm salong de senaste två timmarna. 
"Are you cold, babe?" frågade Zayn och drog mig lite närmare honom.
"A little." svarade jag, samtidigt började jag skymta parkeringshuset. Vi ökade takten lite och var snart framme. Lukten av avgaser kom som en smäll på käften, jag hatade den lukten. 
Zayn fumlade upp sin bilnyckel och ett pip hördes några meter bort, där bilen var parkerad. Han öppnade artigt bildörren åt mig.
"Thank you." sa jag tyst. Han fyrade av ett snabbt leénde och gick över till förarsidan, för att sen hoppa in i bilen.
Motorn brummade igång och hjulen började rulla. Jag kände hur min mage snart skulle börja kurra; pinsamt nog. Och mycket väl så gjorde den det.
"Are you hungry?" frågade Zayn, med fokuserad blick på vägen.
"Uhm yeah.." svarade jag generat.
Jag märkte att han körde åt fel håll, och skymtade sen McDonald's bekanta skylt.
"Wait here." sa Zayn medans han klev ur bilen och han styrde stegen mot entrédörren. Jag satt och väntade i säkert tio minuter innan han kom tillbaka, med en kasse i handen.
"Here." log han och räckte över den lilla kassen till mig, när han satte sig i bilen. I kassen fanns en liten milkshake och sex chicken nuggets. Jag högg in i maten direkt, men valde att bara äta hälften av mina nuggets, och hälften av milkshaken. Zayn tog resten. 
 
"You're home." sa han tyst, samtidigt som bilen stannade utanför mitt hus. Han klev ur bilen och gick runt till min sida där han öppnade dörren åt mig. Han följde mig ända fram till dörren.
"Soo.. Thanks for everything. It was fun." log jag.
"Agree." sa han och tog ett steg närmare mig. Månen lös ganska starkt, vilket gjorde att jag såg hans ansikte väldigt väl. Hans ögon var otroligt vackra, precis som hela hans ansikte. Jag kunde inte hejda mig, jag minskade avståndet mellan oss. Våra läppar möttes i en mjuk kyss. Avståndet mellan våra ansikten ökades, och jag kollade in i de mörka ögonen. Zayn la sina händer på mina höfter, och vi möttes i en kyss igen. Mina händer fann automatiskt sin väg upp till hans nacke, där jag började pilla med hans hår. Jag kände sen hans tunga som försiktigt särade på mina läppar, och sen mötte min tunga. Hans ena hand gled ner mot min rumpa. Ett tyst stön lämnade mina läppar, och jag kunde känna hur han log lite lätt. Till bådas chock öppnades sen ytterdörren, och där stod min pappa väldigt generad.
"I-i'm so sorry.. I was going out to throw the trash." mumlade han tyst och slank förbi oss, med soporna i handen. Generat vände jag ner min blick och skrattade till. 
"Uhm, bye.." sa jag tyst till Zayn. 
"Yeah, bye Jessy." sa han tyst och klappade mig på axeln, och sen försvann han in i sitt fordon och åkte iväg. Jag gick in i huset och slängde av mig skorna. Min pappa kom in kort därefter.
"Jessy, I'm so sorry. I didn't mean to interrupt." sa han generat.
"Ehum, it's okey dad. I guess." svarade jag, minst lika generat.
"This is as much awkward for me as it is to you.. But I hope you're using prote.." längre hann han inte innan jag visste vart samtalet var påväg. 
"DAD! Please, just don't.. Goodnight." avbröt jag honom innan jag for in till mitt rum. Jag tog av mig kläderna, och drog istället på mig min sov t-shirt och ett par shorts. Jag var alldeles för lat för att borsta tänderna, så jag hoppade direkt ner i sängen. 

Kapitel 12 :3 Pinsamt där i slutet, tror ingen vill ha den konversationen med sin pappa hehe... x)
6 kommentarer och jag lovar att en till del kommer under söndag, 12 kommentarer och jag lovar att det kommer två delar under söndag. ;)

Kommentarer
Postat av: Louise

Superbra!!!

2013-05-04 @ 23:20:21
Postat av: Sara

Mer!!! Denna fanfic är superbra! :')

2013-05-05 @ 09:29:46
Postat av: Alma

super bra!! mer!

2013-05-05 @ 11:13:34
URL: http://down.blogg.se
Postat av: :)

Jag vill läsa mera ! så sjukt bra!

2013-05-05 @ 12:30:32
Postat av: plkjhg

Jag vill läsa mera ! så sjukt bra!

2013-05-05 @ 12:30:58
Postat av: Julia

As grymt!

2013-05-05 @ 13:17:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0